Informacje
  • Artykułów: 2
  • Komentarzy: 0
  • Data dołączenia: 2022-03-12
  • Miejscowość: Pawlin
  • Województwo: lubelskie
Opis

Ukończyłem technikum gastronomiczne i od paru ładnych lat pracuję już jako restaurator w bardzo cenionym lokalu. 

Od zawsze gotowanie było dla mnie przyjemnością. Postanowiłem więc zająć się tym zawodowo, ponieważ od bardzo dawna zajmowałem się tym amatorsko. A wszystko to dzięki mojej babci.

Uważam że w tym zawodzie sama znajomość przepisów kulinarnych nie wystarczy, trzeba mieć wyczucie smaku oraz gust.

Tagi autora

Jędrzej Kaczmarczyk

Artykuły od autora
Jak przygotować domowy makaron? Krok po kroku
  • Data dodania:
  • 0.00
  • 0
Cechy dobrej pizzy w Zakopanem
  • Data dodania:
  • 0.00
  • 0
Komentarze od autora